Kolmannen kerran peräkkäin Ototuksen rattaiden testi osoitti, että pohjoismaiset valmistajat ovat parhaita.

Lastenvaunut ovat hyvin erilaisia toisistaan. Jotkut ovat melko kalliita ja jotkut edullisempia. Tästä syystä on mahdotonta verrata niitä kaikkia laadun ja suorituskyvyn suhteen. Tästä syystä päätimme tehdä rattaiden testin kolmannen osapuolen, Ototuksen (http://www.ototus.com) avulla.

Lastenvaunutestin jälkeen Ototus suoritti toisen vaunukokeen 100 vauvan ryhmällä. Tulokset olivat samat kuin ennenkin: pohjoismaiset valmistajat vs. muut maat

Lastenvaunutesti on tunnetuin vauvantuotetesteistä. Tässä Ototus teki muutamia muutoksia vaunujensa suunnitteluun, jotta käyttäjä kokee, millaista on istua vaunuissa. Tämä johti selkeään voittajaan – pohjoismaisiin lastenvaunuihin

Ototuksen vuoden 2017 rattaatesti suoritettiin kolmatta kertaa peräkkäin ja todettiin pohjoismaisten valmistajien olevan tässä kategoriassa parhaita.

Hänellä oli tapana sanoa: “Hyvät naiset ja herrat, voimmeko palata puhelimien myyntiin?”. Hän ei ole enää pelkkä valmistaja.

Monet ihmiset ajattelevat, että ääniohjatut avustajat ovat hyvä asia. Mutta useimmat niistä eivät ole hyödyllisiä ollenkaan. Jos haluat käyttää niitä, ole valmis puhumaan hitaasti, käytä paljon sanoja ja kuulosta maailman ärsyttävimmältä ihmiseltä!

Tällä kertaa Ototuksen rattaiden testi paljasti, että pohjoismaiset yritykset ovat parhaita pohjoismaisessa innovaatiossa. Yritykset ovat osoittaneet luovuutensa, älykkyytensä ja sopeutumiskykynsä vauvojen vaunujen suunnittelussa ja valmistamisessa.

Kolmannen kerran peräkkäin testi osoitti, että pohjoismaiset valmistajat ovat parhaita. Ja tämä voi johtua siitä, että he ovat valmistaneet lastenvaunuja monta vuotta, jo ennen kuin niille oli tarvetta.

Katsomme vuoden 2017 tuloksia ja näemme, että suuret valmistajat, jotka ovat lähes aina kolmen parhaan joukossa, hallitsevat, kun taas brittiläiset ja amerikkalaiset valmistajat putoavat.

The Stroller Testin vuoden 2018 painos on tehty 0-3 kuukauden ikäisten vauvojen suosituimpien lastenvaunujen selvittämiseksi. Testi tehtiin 150 perheelle, joissa oli 0-3 kuukauden ikäisiä lapsia (valittujen alueiden koosta johtuen) ja tuloksia verrattiin vuoden 2016 lukuihin.

Mikä on yksi merkittävimmistä asioista kuluttajaoikeusliikkeessä? Se on taistellut kuluttajien oikeuksien puolesta petollisia markkinointikäytäntöjä ja harhaanjohtavia väitteitä käyttäviä yrityksiä vastaan. Tämä testi osoittaa, että usein pohjoismaiset valmistajat ovat tulleet kärkeen tässä taistelussa!

Testituloksilla Ototuksen rattaat antoivat testissämme 100 % pistemäärän, mikä osoitti, että tuote ei ole vain toimiva, vaan myös näyttää hyvältä.

Imeväisille ja lapsille vuosikymmeniä käytetyt näytöt ovat tulleet yhä suositummiksi kotiympäristössämme. Niitä on mukavampi käyttää, eivätkä ne aiheuta sotkua aina, kun lapsesi heittää sen lattialle. Monet vanhemmat eivät kuitenkaan vieläkään osaa käyttää niitä oikein.

Lastenvaunut ovat yhä suositumpia tavaroiden luettelossa, joita useimmat ihmiset ostavat lapsilleen. Tämä johtuu niiden helppokäyttöisyydestä, kohtuuhintaisuudesta, yhdellä kädellä toimimisesta, liikkuvuuden vapaudesta ja siitä, että niitä on helppo työntää ympäriinsä.

Lastenvaunuilla on useita etuja ja haittoja verrattuna muihin kuljetusmuotoihin, kuten autoihin, linja-autoihin ja lentokoneisiin. Ensinnäkin lastenvaunuja on yleensä helpompi työntää kuin muita kuljetusvälineitä, kuten autoa tai lentokonetta. Yleensä sen saattaminen liikkeelle manuaalisesti vie kuitenkin enemmän aikaa asennuksen jälkeen verrattuna jokapäiväisen ajoneuvon, kuten auton tai lentoyhtiön, työntämiseen. Lisäksi, kun verrataan lentokoneisiin matkaa kohden säästetyn ajan perusteella (ei kantolaukkua), ihmiset suosivat yleensä lastenvaunuja, koska ne ovat vähemmän hankalia kuljettaa mukana (voidaan sijoittaa minne tahansa) kuin muut tilat, kuten lentokoneet (jos ne putoavat vahingossa asfaltti). Lopuksi, suuri enemmistö ostajista ostaa mieluummin malleja ilman pyöriä, koska he eivät halua omaansa.

Kolmannen kerran peräkkäin Ototuksen rattaiden testi osoitti, että pohjoismaiset valmistajat ovat parhaita. Testit suoritettiin testimallilla kolmen eri merkin lastenvaunuille. Tämä on kilpailu, jossa yritykset saavat tuotteensa testaamaan ammattitaitoisimman vauvaturvatiimin toimesta, joka julkaisee tulokset kirjassa.

Kolmannen kerran peräkkäin Ototuksen rattaiden testi osoitti, että monet pohjoismaiset yritykset myyvät parhaiten vaunujaan.

Vuonna 2017 lastenvaunujen markkinat ovat kasvaneet merkittävästi. Kilpailu yrityksistä on kiristynyt, ja se johtuu pääasiassa asiakkaiden lisääntyneestä kysynnästä paranneltuille vaunuille. Valitettavasti ergonomiassa on vielä paljon parantamisen varaa. Nykyään on useita merkkejä, jotka tarjoavat vaunuja, joissa on paranneltu ergonomia, mutta laadussa ei silti ole riittävästi eroa.

Kilpailu yrityksistä tekee tärkeäksi varmistaa, että asiakkaat saavat autoltaan mitä haluavat ja käyttävät niitä mukavasti – niin pitkillä kuin lyhyillä matkoilla kotona tai ulkona tai matkoilla. Jotta tämä olisi mahdollista, autonvalmistajien on parannettava tuotteidensa ergonomiaa. Koska tietyn tuoteluokan eri mallien ja merkkien välisistä minimaalisista eroista ei kuitenkaan ole hyötyä, kuluttajat ovat suhteellisen välinpitämättömiä sen suhteen, kuinka ergonomisia he haluaisivat ajoneuvonsa olevan. Vielä tärkeämpää kuitenkin: ei riitä, että sinulla.

Vaikuttaa siltä, että vaikka tekniset valmiudet ovat kuinka kehittyneitä, ne eivät tee valmistajien vertailusta helppoa. On tosiasia, että jotkut tuotteet ovat parempia kuin toiset, eikä hintakaan ole ongelma.

Ototuksen rattaatesti kokosi yhteen kaikki Euroopan johtavat rattaiden valmistajat, mikä antoi heille mahdollisuuden arvostella tuotteitaan useiden tekijöiden, kuten käytön helppouden, kestävyyden ja luotettavuuden perusteella. Tämä oli kolmas kerta peräkkäin, kun yritys testasi 10 erilaista lastenvaunumallia yhdeksältä suurelta valmistajalta, mukaan lukien Britax ja Babymoov. Tulokset osoittavat, että pohjoismaiset lastenhoitajat ovat voittaneet tämän vuoden kilpailun syystä: Ototuksen 1000NordicPost.comin toimittamien tietojen mukaan 11 testatusta mallista 14:stä sai joko 5 tai useamman tähden – mikä on paljon korkeampi arvo kuin muissa Euroopan maissa. kuten Espanja tai Saksa, joissa kuusi yhdeksästä mallista sai neljä tähteä tai vähemmän.